menu

Partners

Op deze pagina vind je verwijzingen naar websites gericht op de financiële administratie. Interesse om tussen deze links te staan? Neem contact met ons op. Bij voorkeur per e-mail.

Ondernemen & Internet
Deze site is een prachtig beginpunt voor zowel startende als ervaren ondernemers. Als je wilt weten hoe je de bedrijfsruimte kunt inrichten, of je wilt weten wat er allemaal komt kijken bij het oprichten van een BV, dan ben je bij deze site op het juiste adres.

Ondernemingsplan Maken
Een ondernemingsplan opstellen is essentieel als je een bedrijf gaat beginnen. Maar, zo leert de praktijk, dit is niet voor iedereen weggelegd. Wij helpen die mensen, of het nou ondernemers zijn of studenten, dan ook graag op weg met voldoende voorbeelden en uitleg.

Investeerders
Uiteraard gaat het op deze site over investeerders, maar ook over crowdfunding, bedrijfsovernames en administratie. Op de site annex weblog lees je leuke en interessante berichten, terwijl je via het menu bovenaan van alles kan lezen om een nog slimmere ondernemer te worden.

Eenmanszaak Oprichten
Informatie voor het starten van een eigen onderneming in de meest populaire ondernemingsvorm, de eenmanszaak.

Webwinkel Forum
Een levendig discussieplatform voor (potentiële) internetondernemers. Op het Webwinkel Forum komen (toekomstige) webwinkeliers en andere online ondernemers bij elkaar om elkaar vragen te stellen en te helpen bij alles wat er komt kijken in de wereld van ecommerce.

Boekhoudprogramma vergelijken.com
Biedt een totaaloverzicht van de meer bekende boekhoudprogramma’s inclusief een score van aanbevelingen, tarieven en eigenschappen zodat de zelfstandig ondernemer in één oogopslag een keuze kan maken tussen de verschillende mogelijkheden.