menu

Over ons

Wat is Ondernemersadministratie.nl

Ondernemersadministratie.nl werd in 2011 opgericht om als informatieportaal te dienen voor ondernemers die hun boekhouding beter op orde willen krijgen of houden. Op deze site vind je naast actuele berichten ook allerlei handige informatie-artikelen. Hier lees en leer je alles over de financiële administratie, belastingen, werkzame personen in deze branche, wetten, tips & tricks, of simpele informatie hoe je een administratie nu goed opzet.

Wie zitten er achter deze site?

Ondernemersadministratie.nl is een uitgave van Eurolutions, een internetuitgeverij uit Utrecht. Naast deze website hebben we ook een tiental andere uitgaves. Al onze sites zijn gericht op ondernemers, in totaal bereiken wij met onze websites zo’n 200.000 unieke bezoekers per maand. Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

Eurolutions
Kanaalweg 14K
526 KL in Utrecht, Nederland
KvK-nummer: 37102174
BTW-nummer NL187895594B01

Andere uitgaves zijn:

Hoe neem ik contact op?

Je kunt ons mailen, tweeten of gewoon bezoeken op bovenstaande kantooradres.

Kanaalweg 14K
Vind ons op Google Maps.

Kan ik hier adverteren?

Adverteren kan met met verschillende vaste formaten advertenties. Wij werken gewoonlijk op basis van vaste maandprijzen. Exclusiviteit op een positie voor een vaste periode is mogelijk. Neem contact met ons op voor de exacte details en voorwaarden.

Privacy & cookies:

Op deze website maken we gebruik van advertenties en software van derden. Zie voor meer informatie onze pagina over privacy & cookies.